Toimitusehdot

Toimitusehdot:

19.5.2018

Gusta design pidättää oikeuden hintojen, toimitusehtojen ja toimituskulujen muutoksiin eikä vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä varastotiedoista tai ilmeisistä hinnoitteluvirheistä.

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Käytety tavarat kuuluvat marginaaliveron piiriin (AVL 79 a §), eikä niissä näin ollen ole vähennettävää arvonlisäveroa. Muiden arvonlisäveron piiriin kuuluvien tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Käytetyt tavarat myydään siinä kunnossa, kuin ne myyntihetkellä ovat. Otathan huomioon, että vanhoissa tai käytetyissä tuotteissa on iän ja käytön mukaista mahdollista kulumaa. Pyrimme valokuvaamaan/kuvailemaan tuotteiden kunnon mahdollisimman perusteellisesti.

Gusta design pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään aina luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja tai muita tietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, jos asiakas ei ole antanut siihen erikseen lupaa.

Tilatessasi tuotteen/tuotteita verkkokaupastamme, oletamme, että olet tutustunut ja hyväksynyt voimassa olevat ehdot.

Tuotteisiin on mahdollista käydä tutustumassa Gusta designin myymälässä tai muussa mainitussa paikassa sopimuksen mukaan. Myymälässä ja verkkokaupassa samanaikaisesti tapahtuneen saman tuotteen myynnissä, katsotaan myymälässä tapahtuneen kaupan olevan voimassa ja sitova. Verkkokaupan kautta tapahtunut samanaikainen saman tuotteen kauppa puretaan ja siitä ilmoitetaan mahdollisimman pian verkkokaupan kautta ostoksen tehneelle asiakkaalle.

Maksaminen:

Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta iZettlen eCommerce-alustan tarjoamien maksuvaihtoehtojen kautta.

Tämän hetkiset (19.5.2018) maksuvaihtoehdot ovat luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express) tai PayPal-palvelu.

Toimitustapa ja -kulut:

Tuotteiden toimitus tapahtuu pääsääntöisesti Matkahuollon tai Postin kautta kulloinkin kyseessä olevan palveluntarjoajan noutopisteeseen, hinnat eivät siis sisällä kotiinkuljetusta. Kotiinkuljetuksesta on mahdollista sopia Gusta designin kanssa erikseen.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa veloituksetta Gusta designin myymälästä tai muusta Gusta designin mainitsemasta/kanssa sovitusta paikasta.

Osa tuotteista voidaan joutua purkamaan osiin kuljetuksen/lähetyksen ajaksi, tällöin asiakas vastaa itse tuotteen uudelleenkokoamisesta. Emme vastaa mahdollisista kasaamisessa tapahtuneista vahingoista tai virheistä.

Tuotteet pyritään lähettämään tavallisesti 5 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta Gusta designille. Olemme yhteydessä asiakkaaseen mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse tai puhelimitse mikäli huomaamme toimitusajan kestävän tavanomaista pidempään.

Tilauksen peruutus tai palautus:

Tilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli sitä ei ole vielä keritty toimittamaan. Tilauksen peruutuksissa on asiakkaan oltava välittömästi yhteydessä Gusta designiin sähköpostitse [email protected].

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Gusta designille tulee tehdä sähköpostitse/kirjeitse kirjallinen palautusilmoitus, mihin tulee merkitä palautuksen syy, nimi, osoite, tilauspäivä, tuote ja se tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen Aleksis Kiven katu 30, 33200 Tampere. Tuote/tuotteet tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksesta alkuperäisessä kunnossaan ja huolellisesti pakattuina. Mikäli tuote ei ole samassa kunnossa kun toimitushetkellä, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalenemisesta. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet tuotteen, että se on samassa kunnossa kuin Gusta designilta toimitettaessa, perumme tilauksen verkkokaupastamme ja teemme maksun palautuksen 14 vuorokauden sisällä.

Gusta design ei vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista, ostaja maksaa itse toimituskulut ellei muuta ole erikseen sovittu.

Peruutus- ja/tai palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tai muokattuja tuotteita.

Maksetun tilauksen peruutuksesta ja/tai palautuksesta perimme 2% korvauksen korttimaksusta aiheutuneista kuluista koko tilauksen loppusummasta.

Lunastamattomasta tuotteesta perimme kaikki siitä aiheutuneet kulut.

Force majeure:

Gusta design ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Gusta designin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Gusta designin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Reklamaatio- tai ongelmatilanne:

Ongelmatilanteissa, esimerkiksi väärän tai viallisen tuotteen osalta, pyydämme asiakasta olemaan välittömästi yhteydessä Gusta designiin puhelimitse +358409378766 tai sähköpostitse [email protected].